-- транспортная компания
SiteHeart
Найти ближайшее сто и азс Узнать стоимость перевозки Аренда спецтехники Горячие предложения

Знайдіть найкращого покупця на вашу цінну монету

Це досить просто зробити, якщо скористатися https://bot.mintshub.com/coinValuation/uk , що працює виключно онлайн. Розгляньмо роботу сервісу в порівнянні зі стандартною процедурою:

  • У звичайному форматі перед тим, як виставити на продаж, монету потрібно оцінити у фахових експертів. Вони нададуть свій висновок, що буде гарантією покупцю і зорієнтує вас у ціні.
  • Але це зовсім не означає, що саме за таку суму ви зможете продати монету. Зазвичай викуп відбувається значно дешевше. Або вам потрібно витратити час на пошук покупця. Якщо ви пересічна людина, це зовсім не просто і займає багато вашого часу.
  • А що відбувається, якщо скористатися наведеним сервісом? Ви лише завантажуєте фото монети на ресурс. Далі фахівці, а це десятки зацікавлених осіб з усього світу, пропонують ціну, за яку вони готові купити ваш лот. Так, без експертних висновків та інших речей. І реальна вартість може суттєво відрізнятись від декларативної або каталожної. Але, по-перше, вона реальна, а тому більш важлива для продавця. По-друге, ви не зобов’язані погоджуватися на оборудку. Якщо потрібна лише оцінка монети, просто з часом видаліть свій запит.

Тож одразу видно, що метушні з онлайн сервісом набагато менше. Він дозволяє оцінити та продати монети — безкоштовно. А ще безпечно для вас, бо особисті дані не розкриваються.

Які монети продаються на цьому порталі?

Насправді жодних обмежень не існує. Приміром, за останні півроку з’являлись монети:

  • З дорогоцінних металів — золота, срібла і навіть платини. Це були як інвестиційні монети, так і доволі рідкісні, дорогі лоти.
  • З різних країн — Європи, США, Канади, Австралії. Не лише українські, як показує практика. І при цьому фахівці спільноти пропонували реалістичні ціни.
  • Рідкісні примірники звичайних казначейських монет — точно були копійка 1996-го року, на якій помилково зображено різні варіації літер "У" в слові "Україна" на гурті монети. А ще копійка 2006 року з оберненим гербом.
  • Історичні козацької доби. Це був один лот, але вельми цікавий.

Тож перед тим, як звертатися до фахівців особисто, спробуйте онлайн підхід. Навіть якщо ви не знайдете покупця на свою монету, то отримаєте дуже об’єктивну стартову інформацію. Вона допоможе прийняти раціональне остаточне рішення за сукупності різних факторів.